GASTRONOMY

GASTRONOMY

Aλγερινά... Coclo

Συστατικά:

1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

 

1/2 φλιτζάνι ρύζι

1 κεφάλι σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 μεσαίου μεγέθους αυγό, χτυπημένο

1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

½ κουτ. του γλυκού τριμμένο φύλλο δάφνης

1/8 κουτ. του γλυκού τριμμένο μασίς

1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι

1/8 κουτ. του γλυκού θυμάρι

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ ματσάκι κολίανδρος, δεμένος

3/4 φλιτζανιού νερό

Οδηγίες:

1. Αναμιγνύουμε καλά τον κιμά, το ρύζι, το σκόρδο, το αυγό, το αλάτι, το φύλλο δάφνης, το μασίς, το πιπέρι, το θυμάρι και το ελαιόλαδο. 

 

2. Σχηματίζουμε 2 μεγάλους κεφτέδες. 3. Βάζουμε κρεμμύδι, κολίανδρο και νερό σε μια κατσαρόλα. 

4. Προσθέτουμε τους κεφτέδες. 

5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε πάνω από χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου. 

6. Βγάλτε τον κολίανδρο. 

Σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιο επιτυχημένη επιχείρηση του Λουίς Σουάρες θα προσγειωθεί σύντομα στη Μαδρίτη. Η αλυσίδα εστιατορίων "Chalito" θα επεκταθεί στην ισπανική πρωτεύουσα με το άνοιγμα έως και δέκα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν, έχοντας ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Μια από τι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
Image
Image

Search