GASTRONOMY

GASTRONOMY

Ζυμαρικά στον φούρνο με μοτσαρέλα και μπεσαμέλ

Υλικά

400 γραμμάρια ριγκατόνι

300 γραμμάρια μοτσαρέλα

750 ml μπεσαμέλ

750 γραμμάρια χυμό ντομάτας

1/2 κρεμμύδι

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη σάλτσα και τη μπεσαμέλ και ανακατεύουμε.

Στρώνουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί και προσθέτουμε τη μοτσαρέλα. Στη συνέχεια ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.  Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να ξεκουραστούν και απολαμβάνουμε.

https://www.govastileto.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Ανδρέας Φουστάνος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» μετά τη δήλωση του Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδο . . .
LIFE STYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τη συνεργασία που ενδέχεται να κάνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ιωάννα Μαλέσκου, στο ριάλιτι που ετοιμάζουν.Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γκαγκάκη . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στην Πάτρα και στο θέατρο «όροφως», με την αγαπημένη από το κοινό μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον Αττίκ Με τρόπο διασκεδαστικό, συγκινητικό και . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα 39 σκαλοπάτια», ένα ελκυστικό θρίλερ κατασκοπείας με μία γενναία δόση κωμωδίας στο στυλ των Monty Python,  σε σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητρίου, 10-11-12 Μαΐου, στο θέατρο  Πάνθεον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search