Υλικά:
1 ½ κιλό μοσχάρι μαλακό (κομμένο σε κομμάτια)
800 γραμ. χάντρες χωριάτικες
1 μάτσο μαϊντανό τριμμένο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα
4 ντομάτες ώριμες (στυμμένες και τριμμένες)
1 κ.σ. πελτέ γεμάτη
2 κ.σ. κέτσαπ
1 κούπα λάδι
1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
αλάτι- πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει από όλες πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, το μαϊντανό και τις χάντρες μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κέτσαπ, ντομάτες και λίγο ζεστό νερό ώστε να σιγοβράσουν. Όταν βράσει το βάζουμε στη γάστρα για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο ώστε να μείνει με τη σάλτσα του .
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Για 4-5 άτομα