GASTRONOMY

GASTRONOMY

Λαχταριστό μπράουνι

 Υλικά :

1 φλ. αλεύρι Φαρίνα

2/3 φλ. κακάο

1 πρέζα αλάτι

½ κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

1 φλ. (250γρ.) βούτυρο ανάλατο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου

1 φλ. ζάχαρη

1 φλ. καστανή ζάχαρη

4 αυγά χτυπημένα

1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας

1 φλ. (150γρ.) μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη ή chocolate chips

Βήματα

 Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα στη βάση ενός ταψιού με διαστάσεις 21Χ31εκ.

 Βήμα 2 

Σ’ ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτετε το βούτυρο, τα 2 είδη ζάχαρης, τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύετε απαλά με ένα σύρμα. Μην ανακατέψετε πολύ. Δεν θέλουμε να μπει  έξτρα αέρας στη ζύμη και να φουσκώσει κατά το ψήσιμο. Βάζετε τη σοκολάτα και συνεχίζετε το απαλό ανακάτεμα με μία σπάτουλα.

 Βήμα 3

Βάζετε το μίγμα στο ταψί, ισιώνετε την επιφάνειά του με τη σπάτουλα και ψήνετε για 25 λεπτά. Αφήνετε λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο BBC κατατάσσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, στα «Τραγούδια Ethnomusical fusion». Το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο θα απολαύσουμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου Η Μαρία Καραγιάννη, ήταν γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βγήκε 72χρονη ηλικιωμένη στο κέντρο της πόλης της Χίου,  το μεσημέρι της Τρίτης (07.05.2024), όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού. Την ατυχή ηλικιωμένη εντόπισε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου Η Μαρία Καραγιάννη, ήταν γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης στα Μέσα Ενημέρωσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. Μερικές ώρες μετά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
Image
Image

Search