GASTRONOMY

GASTRONOMY

Cheesecake με πραλίνα & φράουλες

Συστατικά

    Ι πακέτο (250 γρ.) μπισκότα,
    ½ φλ. βούτυρο ανάλατο,
    1 μικρό βαζάκι πραλίνα φουντουκιού (Nutella),
    500 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese),
    ½ φλ. (80 γρ.) ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη,
    φράουλες για γαρνίρισμα.


Βήματα

    Βήμα 1

    Θρυμματίζω τα μπισκότα και τα βάζω σε ένα μπολ.
    Βήμα 2

    Προσθέτω το ανάλατο βούτυρο -αφού πρώτα τον έχω λιώσει με μπεν μαρί- και μια κουταλιά της σούπας νουτέλα και τα ανακατεύω όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα στερεό μίγμα.
    Βήμα 3

    Στη συνέχεια, τοποθετώ το μίγμα με τα μπισκότα, το βούτυρο και τη νουτέλα σε μια φόρμα και το απλώνω για να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
    Βήμα 4

    Μέχρι να ετοιμάσω την κρέμα, βάζω τη φόρμα με τη βάση στο ψυγείο για να πήξει.
    Βήμα 5

    Με ένα μίξερ χτυπώ το τυρί κρέμα με τη νουτέλα (όλο το περιεχόμενο του δοχείου που έχει απομείνει) και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύω καλά μέχρι να δέσει η κρέμα.
    Βήμα 6

    Ρίχνω το μίγμα στην μπισκοτένια -βάση μας, που έχει παγώσει λίγο. Βάζω το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
    Βήμα 7

    Όταν είμαι έτοιμη για σερβίρισμα το γαρνίρω με τις φράουλες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
Image
Image

Search