Υλικά συνταγής για γιαουρτογλυκό
330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
200 γραμμάρια καρύδια σπασμένα σε μικρά κομμάτια
Μισό ανανά κομμένο σε καρεδάκια
Εκτέλεση συνταγής γιαουρτογλυκού
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να πάρει υφή γιαουρτιού.
Στη συνέχεια χτυπάμε το μείγμα με ένα σύα χειρός μέχρι να πάρει υφή σαντιγύ.
Προσθέτουμε το γιαούρτι τα καρύδια και τον ανανά και ανακατεύουμε.
Πηγή: iefimerida.gr