Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και έλαβε η 49χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της, το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στη Σάμο. Η γυναίκα παρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στα Τρίκαλα και ήταν ίση με 29.3 βαθμούς Κελσίου.  Τους 29 βαθμούς Κελσίου ξεπέρασε η μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην Αστυνομία μια 14χρονη και η μητέρα της, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που διαμένουν στο Σιδηρόκαστρο, υποστηρίζοντας ότι το 14χρονο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία έπεσε στην αυλή τους στην Καλαμάτα τραυματίστηκαν ένας 64χρονος και η 37χρονη κόρη του. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και σήμερα στην Πάτρα.   Σήμερα Τρίτη δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
Image
Image

Search