VIDEOS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τι αποκάλυψε στον ανακριτή για την καλλονή φίλη του ο πιστολέρο του Μικρολίμανου

«Οταν έπινα έχανα τον έλεγχο. Εχω ψυχολογικά προβλήματα», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο πιστολέρο του Μικρολίμανου, ο οποίος απολογείται για απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες.

Ο Αλμπέρ Μπάκο ομολόγησε τη συμμετοχή του τόσο στην επίθεση στο Μεταξουργείο, όπου σκοτώθηκε ένας θαμώνας του μπαρ, όσο και στους πυροβολισμούς στο καφενείο στην οδό Φυλής, αλλά και στη ληστεία στο Western Union, όπου οι δράστες μπερδεύτηκαν και αντί για την τσάντα με τα λεφτά πήραν τη σακούλα που περιείχε ένα... τάπερ με φαγητό.

Ο Μπάκο έδειξε ως συνεργό του στις εγκληματικές του πράξεις τον Όλντι, ενώ ζήτησε και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθούν, όπως είπε, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οσο για την αγαπημένη του Ρεζάρτα, αν και η σχέση τους διήρκεσε μόλις 20 ημέρες, φέρεται αποφασισμένη, όπως είπε ο ίδιος, να τον περιμένει παρά τη δικαστική εμπλοκή του, αφού, κατά τα λεγόμενα του εγκληματία, άλλαξε άποψη σε σχέση με τα όσα είχε δηλώσει η ίδια, υποστηρίζοντας ότι μετά την επίθεση στο Μικρολίμανο δεν ήθελε να τον δει μπροστά της.

Μετά την απολογία του ο πιστολέρο του Μικρολίμανου οδηγήθηκε στις φυλακές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απολογία του δεν παρέστη δικηγόρος παρά μόνο διερμηνέας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search