Μητέρα σκότωσε τα τρία αγγελούδια της(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Εσκεμμένη χαρακτηρίζουν οι αμερικανικές αρχές την πράξη μίας 40χρονης γυναίκας από το Άινταχο να ρίξει το αυτοκίνητό της από έναν γκρεμό μέσα σε μία τεχνητή λίμνη, με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει τη ζωή της αλλά και να προκαλέσει το θάνατο των τριών παιδιών της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2 Ιουνίου του 2016. Η Noel Bankhead οδήγησε το Land Rover της, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κόρες και ο γιος της, στο κενό από έναν λόφο ύψους 15 μέτρων μέσα στη λίμνη Lucky Peak, στην πολιτεία του Άινταχο.

Διασώστες εντόπισαν και ανέσυραν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο τις σορούς της Bankhead, της 13χρονης Anika Voermans, του 11χρονου Logan Voermans και της 8χρονης Gwyneth Voermans.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 40χρονη μητέρα οδηγούσε στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο όταν βγήκε από την πορεία της, έστριψε το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια επιτάχυνε πέφτοντας στον γκρεμό.

Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν το αυτοκίνητο δεν εντόπισαν κάποια μηχανική βλάβη, αλλά δεν μπόρεσαν να συλλέξουν περισσότερα δεδομένα που να αφορούν την ταχύτητα, την επιτάχυνση ή το φρενάρισμά του.

Οι καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες και η απουσία σημαδιών ολίσθησης στο οδόστρωμα οδήγησαν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι η μητέρα έριξε εσκεμμένα το όχημα της στον γκρεμό. Επιπλέον, οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν βρήκαν ίχνη ουσιών ή αλκοόλ στον οργανισμό της.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 40χρονη μητέρα είχε πάρει διαζύγιο περίπου δύο χρόνια νωρίτερα και εργαζόταν full time ως νομική βοηθός και γραμματέας.

Από αριστερά προς τα δεξιά: η 13χρονη Anika Voermans, η 8χρονη Gwyneth Voermans και ο 11χρονος Logan Voermans.

lifo