Αποτρόπαιο: Σκότωσαν την 4χρονη κόρη τους για να....αποκτήσουν γιο

Ένας 35χρονος και μια 30χρονη αναζητούσαν απεγνωσμένα τρόπο, ώστε να φέρουν στη ζωή τον πολυπόθητο γιο. Έχοντας αποκτήσει, ήδη τέσσερα κορίτσια, ήθελαν όσο τίποτα να αποκτήσουν και ένα αγόρι.

Ο λόγος για τον Σατίχ Σιχ και τη σύζυγό του, Ναμίτα από την Ινδία οι οποίοι είχαν βιώσει τον θάνατο του μόλις 18μηνών γιου τους και δεν μπορούσαν να αντέξουν την απουσία ενός γιου από τη ζωή τους.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε σε έναν τοπικό «μάγο» ο οποίος τους συμβούλεψε να προσφέρουν ως θυσία την 4χρονη κόρη του γείτονά τους ώστε να αποκτήσουν το παιδί που ονειρεύονταν.

Οι δυο τους ακολούθησαν κατά γράμμα τις συμβουλές του μάγου και άρχισαν το τελετουργικό της θυσίας τεμαχίζοντας, μάλιστα, το άτυχο κοριτσάκι όσο αυτό ήταν ακόμη ζωντανό.

Ο πατέρας της 4χρονης δήλωσε την εξαφάνισή στης στην αστυνομία και τέσσερις μέρες αργότερα, καθώς εργαζόταν στο χωράφι του, ανακάλυψε την σορό της άτυχης κόρης του, τυλιγμένη μέσα σε ύφασμα.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τόσο τον δολοφόνο και τον «μάγο - εξορκιστή» αλλά η σύζυγος του 35χρονου και ο πατέρας της, που συμμετείχαν στην δολοφονία του κοριτσιού, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

«Ο εξορκιστής είπε στον Σατίχ πως χρειάζεται να θυσιάσει ένα κορίτσι για να αποκτήσει ένα αγόρι και θα πρέπει να εναποθέσει το σώμα του σε σημείο που να μπορούν να το βρουν εύκολα οι γονείς του. Ο Σατίχ τεμάχισε το σώμα της 4χρονης και της έκοψε τον λαιμό, πριν την πετάξει κοντά στο σπίτι της», ανέφερε η αστυνομία στην σχετική ανακοίνωση.
topontiki