Θρήνος για το αγγελούδι της...Το έβαλε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ

Συντετριμμένη από τον χαμό της μικρής κορούλας της Lulabelle Snow Hurst η Joelle Hughes. Δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό της στην οικογένεια.

Η νεαρή μητέρα μίλησε για το σοκ που υπέστη όταν ανακάλυψε νεκρή την ενός έτους κορούλα της λίγες ώρες αφότου τη φίλησε για καληνύχτα. Βρήκε τη μικρή κορούλα της λίγες ώρες αργότερα να μην αναπνέει. Η μητέρα δύο παιδιών από το Kent απέτισε φόρο τιμής στο ενός έτους κοριτσάκι της σε μια σειρά από σπαρακτικά μηνύματα στο facebook.

"Η ζωή μου, ο άγγελός μου, η όμορφη ψυχή της κορούλας μας χάθηκε τόσο ξαφνικά. Πήγε στο κρεβάτι την Παρασκευή τόσο ευτυχισμένη. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και την έβαλα για ύπνο. Τη βρήκα αργότερα να μην αναπνέει. Προσπάθησα τόσο σκληρά να πάρω τον άγγελό μου πίσω αλλά για κάποιον λόγο χρειάζονταν το μικρό μου κοριτσάκι στον ουρανό.

Αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε τον χορό, τις αγκαλιές και τα παιχνίδια με τον μεγάλο της αδερφό. Θα την αγαπάμε για πάντα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα καλά σας λόγια και την εκπληκτική σας υποστήριξη", σημείωσε η νεαρή μητέρα που κάποτε είχε ονομαστεί η ομορφότερη καλεσμένη του Jeremy Kyle όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή το 2015.