Οι επιχειρηματικές σκέψεις του Θοδωρή Κυριακού για Nova και Mega

Έχει αποδείξει ότι δεν εφησυχάζεται και βάζει συνεχώς νέους στόχους, μετρώντας σχεδόν 3 δεκαετίες στο χώρο των media. Ο όμιλος Ant1 και ο Θοδωρής Κυριακού ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» με δύο ενδιαφέρουσες κινήσεις την αγορά, η μία εκ των οποίων αφορά στην απόκτηση του ελέγχου της Forthnet, με στόχο τη Nova.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση για το παραπάνω έχει ήδη πάρει το δρόμο της και έχει κατατεθεί προσφορά, στην οποία ο Θοδωρής Κυριακού προτείνει επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη Forthnet και «κούρεμα» των δανείων κατά 70%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει προβάδισμα έναντι εκείνης του σχήματος Vodafone-WIND.

Στο επιχειρηματικό πλάνο του Θοδωρή Κυριακού φιγουράρει και το σχέδιο για την απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega. Αν και οι περισσότεροι παίκτες της τηλεοπτικής αγοράς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο κομμάτι, πλέον είναι γνωστές και οι προθέσεις του Ant1. Άλλωστε, ο Στρατής Λιαρέλης, ένα από τα κορυφαία στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, σε ανυποψίαστη στιγμή και μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής είχε παραδεχθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού. Όλα αυτά, φυσικά, είναι ακόμη ανοιχτά και μετέωρα, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με το Mega και το αν θα υπάρξει ενοικίαση ή πώληση της ταινιοθήκης. 

https://www.reader.gr