Η Μπρουκ Σιλντς είναι πια 52! Δείτε τη να ποζάρει με μπικίνι

Η Μπρουκ Σιλντς έχει αναρτήσει στο instagram της φωτιογραφία από τα 16 της χρόνια, όταν πόζαρε ως μοντέλο....Η Μπρουκ Σιλντς πέρασε τα 50, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν την κάνει να χάνει τη λάμψη της και τη γοητεία της. Στα 52 της χρόνια η ηθοποιός που γνωρίσαμε πριν από 30 χρόνια στην ταινία «Γαλάζια λίμνη», επανέρχεται και πρωταγωνιστεί σε καμπάνια εταιρείας με μαγιό. Το κορμί της; Εκπληκτικό!

«Στα 52 μου χρόνια και επιτέλους νιώθω άνετα και υπερήφανη για το σώμα μου που έχω χτίσει με σκληρή δουλειά τόσα χρόνια», έχει πει στο περιοδικό People. H Μπρουκ Σιλντς, που είναι μητέρα δύο παιδιών, δεν έκρυψε ότι πέρασε πολύς καιρός για να αποδεχτεί το σώμα της.

«Μεγαλώνοντας τόσα χρόνια κάτω από πίεση ένιωθα διαρκώς ανασφάλεια για την εμφάνισή μου. Αισθανόμουν αποξενωμένη από το σώμα μου και όλα αυτά που έκανα δεν ήταν πάντα δικές μου επιλογές. Με τον καιρό βρήκαν την αυτοπεποίθηση που μου έλειπε μέσα από τη σκληρή δουλειά, τα πάθη μου, την προβολή με τα μοντέλα, τη μητρότητα και τις σκληρές δίαιτες για να δείχνω πάντα τέλεια. Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας. Δεν υπάρχει τρόπος να μείνεις fit και υγιής αν δεν βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις με τον εαυτό σου. Πίνω πάντα πολύ νερό, κοιμάμαι καλά το βράδυ, κρατώ σε εγρήγορση τον εγκέφαλό μου και φυσικά γυμνάζομαι».