Έξαλλη η Σκορδά προσέφυγε στα δικαστήρια κατά περιοδικού(VIDEO)

Αποφασισμένη να πάει στα δικαστήρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά με αφορμή ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που την παρουσιάζει να διατηρεί σχέση με γνωστό επιχειρηματία. Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε ότι αυτό δεν θα το αφήσει αναπάντητο και ότι για πρώτη φορά θα ακολουθήσει τη νομική οδό, καθώς πρόκειται για ψευδή δημοσιεύματα με αναληθές περιεχόμενο.

Μάλιστα σύμφωνα με το "topontiki", τόνισε τόσο το γεγονός ότι δε γνωρίζει καν τον άνθρωπο που της «χρεώνουν» ως σχέση αλλά και το ότι η ίδια δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα…

Η απάντηση του περιοδικού παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και έχει η εξής:

«Το ρεπορτάζ, ως συνήθως, στηρίζεται σε κάποιες πληροφορίες από πηγές ή από το περιβάλλον του κάθε celebrity. Έτσι, και σε αυτή την περίπτωση, το Ciao magazine στηρίχθηκε σε πληροφορίες που μιλάνε για κοινή παρέα της κ. Σκορδά με τον κ. Βιγκόπουλο χωρίς να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Άλλωστε και ο τίτλος αναρωτιέται τι συμβαίνει και δεν αναφέρει ότι κάτι συμβαίνει οπωσδήποτε. Η συγκεκριμένη αναφορά είναι σαφές ότι μιλά για μια φιλική γνωριμία και αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι ανάμεσα τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτό σημαίνει κάτι παραπάνω από την εξέλιξη μιας παλιάς φιλίας». Η μόνη που γνωρίζει την αλήθεια είναι η κυρία Σκορδά την οποία σεβόμαστε και εκτιμούμε και ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η κατάληξη ανάμεσα τους.»