Θα συμμετάσχει τελικά η Σπυροπούλου στο survivor 2;

Δεκατρείς (13) παίκτες φαίνεται πως θα βρίσκονται στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2 που ξεκινά αυτή την Κυριακή 21/1/2018. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα του Σκάι και την εκπομπή «Εδώ», μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια που έχει κάνει ντόρο τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκεται στα τηλεοπτικά πράγματα, φαίνεται πως θα είναι η 13η παίκτρια – έκπληξη στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 2».

Όπως γράφει το σάιτ zappit.gr, μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην είπε το όνομα στον αέρα, ωστόσο από την …γλαφυρή περιγραφή της, ήταν μάλλον κάτι παραπάνω από σαφές, πως πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια life style εκπομπών μέχρι πρότινος στον Alpha.

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα.

Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου «φωτογραφίζοντας» την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του zappit.gr, αν όντως πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν θα είναι η μοναδική έκπληξη του Survivor 2.