Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Άντζυ Σαμίου!

Ανοιχτά θέλησε να μιλήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου και εκδότη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Άντζυ Σαμίου επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την δική της ιστορία. Τη δική της εμπειρία.

«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”... Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει... Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”...» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενο μήνυμα, ωστόσο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πως γνωστός εκδότης την έβαλε σε «μπλακ λιστ» γιατί δεν δεχόταν τα δώρα του.

«Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου... χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ» έγραψε.