Η νέα ζωή του τηλεοπτικού γιου του Γιάγκου Δράκου

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός ως Τίμος Δράκος στη «Λάμψη», τη δεκαετία του '90 ενώ συμμετείχε ακόμα και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως: οι Μικροί Μεγάλοι, το Τμήμα Ηθών, οι Τρεις Χάριτες και οι Απιστίες.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, καθώς αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του φεύγοντας από το επίκεντρο της σόουμπιζ αλλά συνεχίζει να υπηρετεί την Τέχνη.

«Είχα μια πρόταση να συνεργαστώ με το θέατρο της Λάρισας για έναν χρόνο και τελικά έμεινα στη θεσσαλική πόλη για πέντε χρόνια», λέει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος στην Espresso. Στη συνέχεια βρέθηκε για ενάμιση χρόνο στην Καρδίτσα, όπου δούλεψε επίσης στο τοπικό θέατρο και πλέον ζει στη Ζάκυνθο.

«Η ζωή είναι ωραία μακριά από την Αθήνα. Υπάρχει αυτό που λένε "ποιότητα ζωής" και εγώ έχω την ευτυχία να το βιώνω αυτό τα τελευταία οκτώ χρόνια», αναφέρει ο ίδιος. Εκεί, στο όμορφο νησί του Ιονίου βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τη θεατρική παραγωγή που θα ανεβάσει τον ερχόμενο χειμώνα, τη «Μέθοδο Γκρόνχολμ».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση είπε: «Αν είχα μια καλή πρόταση, παρόλο που σήμερα η τηλεόραση δεν αμείβει όπως στο παρελθόν, θα επέστρεφα».
newsbeast