Βάνα Μπάρμπα: Κατεβαίνει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων και στηρίζει τον Πάγκαλο μετά το “μαζί τα φάγαμε” !

Την υποψηφιότητά της στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε η Βάνα Μπάρμπα μετά τη φωτογραφία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο σε νυχτερινό κέντρο. Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες μέρες διασκέδασε με τον γνωστό πολιτικό και σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως ο Πάγκαλος είναι “μέντορας” για εκείνη.

Η Βάνα Μπάρμπα, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: “Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο τους φίλο τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο. ....μένουν κάπου εδώ κοντά”.

Και σήμερα, μέσα από δηλώσεις της στην Espresso, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως θα κατέβει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, χωρίς να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και επίσημη ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, όμως, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για τη φιλία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο, δηλώνοντας πως τον στηρίζει ακόμη και στη φράση “μαζί τα φάγαμε”. “Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται”, είπε χαρακτηριστικά.