Πρίγκιπας Χάρι: Το δαχτυλίδι που έκανε δώρο στη σύντροφό του

Κάθε κίνηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ γίνεται θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντ ωστόσο οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους, διακριτικά, μακριά από τα φλας και αποφεύγουν να μιλούν γι’αυτήν. Σύμφωνα με το Mail Online, το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ κοσμεί ένα δαχτυλίδι, δώρο από τον σύντροφό της. Ο ίδιος φέρεται να της έχει δωρίσει ακόμα ένα bracelet Cartier (το οποίο μάλιστα κόστισε 5.000 λίρες) και ένα (Μaya Brenner) κολιέ που έχει φέρει τα αρχικά «Η» και «Μ».

Το τελευταίο δώρο του Πρίγκιπα Χάρι στη Μέγκαν φαίνεται ότι δεν συνδέεται με πρόταση γάμου αλλά αποτελεί ένα ακόμα σημάδι ότι ο Πρίγκιπας Χάρι είναι συνεπαρμένος από την σύντροφό του και θέλει να το αποδεικνύει έμπρακτα.

H πηγή αναφέρει στo Μail Online: «Oταν η Μέγκαν φορά τα κοσμήματα του Πρίγκιπα Χάρι, τον νιώθει κοντά της και εκείνος συνηθίζει τις συμβολικές χειρονομίες. Του αρέσει να κάνει δώρα στις συντρόφους του και ιδιαιτέρως βραχιόλια. Αλλά το ότι χάρισε δαχτυλίδι στη σύντροφό του, δείχνει ότι η σχέση τους έχει παέι ένα βήμα παρακάτω. Είναι φανερό ότι το δαχτυλίδι αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία».