Παντρεύεται ο Υπάτιος ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο με την πόρσε(VIDEO)

Η ιστορία του Υπάτιου Πατμάνογλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα στην Εθνική οδό, όταν έπεσε πάνω τους η Porsche του Γιώργου Βακάκη.

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο είχε βγει εκτός ελέγχου και με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα είχε πέσει πάνω στο Ι.Χ. του Υπάτιου, ο οποίος είχε σταματήσει σε πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με το "tlife", ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο που του στέρησε σύζυγο και γιο, ο Υπάτιος φαίνεται πώς χαμογελά ξανά και έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αφήνοντας τις δύσκολες στιγμές πίσω του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, ετοιμάζεται να παντρευτεί στις αρχές Δεκέμβρη.

Για την νέα σύντροφό του Υπάτιου μίλησε τηλεφωνικά συγγενής του και στον τηλεοπτικό αέρα προβλήθηκαν και φωτογραφίες της, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής αποκάλυψαν και άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της.