Τραγωδία: Ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε νεκρός -Είχε εξαφανιστεί

22/04  Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου από τον Άγιο Στέφανο.Ο Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Silver Alert ο 32χρονος Γιώργος Στεργιανόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευή εντοπίστηκε νεκρός μετά από αξιοποίηση σοβαρών μαρτυρίων και έρευνες.

Η ανακοίνωση: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

Πηγή: Τραγωδία: Ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε νεκρός -Είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή | iefimerida.gr

21/04 Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς την Παρασκευή (20.04.2018) εξαφανίστηκε από τον Άγιο Στέφανο στην Αττική ο Γιώργος Σεργιόπουλος. Η οικογένεια του κάνει έκκληση και μέσα από τα social media σε όσους γνωρίζουν κάτι για τον Γιώργο να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Ο 32χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν και πράσινα αθλητικά παπούτσια. Επίσης έχει τατουάζ στην κοιλιά και στο στήθος. Η ζωή του είναι σε κίνδυνο.