ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Περίεργες απ' ευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς καταγγέλλουν οι ηχολήπτες (video)


Σοβαρότατες καταγγελίες για την διαχείριση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων μέσω αναθέσεων και όχι διαγωνισμών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Achaia News.gr:
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ηχητικών- Φωτιστών- Ηχοληπτών Νομών Αχαΐας και Ηλείας, Ανδρέας Πάτσης, καταγγέλλει περίεργες απ΄ ευθείας αναθέσεις εκ μέρους του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και μάλιστα σε μία συγκεκριμένη εταιρεία! 

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ: "ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"


Μιλώντας στο Achaia News.gr ο κ. Πάτσης κάνει λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό και δηλώνει ότι το Σωματείο του είναι έτοιμο να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Δήμου Πατρέων, στην περίπτωση που αυτή η αδιανόητη πρακτική συνεχιστεί.
Για το σκοπό αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου, με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Τάκη Πετρόπουλο.


Ο κ. Πάτσης μιλώντας στο Achaia News.gr υποστηρίζει ότι δεν ακολουθείται η διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού εκ μέρους του Πολιτιστικού Οργανισμού, αλλά ακολουθείται η πρακτική των απ’ ευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε μία συγκεκριμένη εταιρεία!
Κάτι που έχει ως συνέπεια να αποκλείονται όλες οι υπόλοιπες εταιρείες σε Αχαία και Ηλεία, από τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού !

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Σωματείου σημειώνει, ότι οι απ’ ευθείας αναθέσεις έχουν ξεκινήσει από την έναρξη σχεδόν της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Και παρά τις διαμαρτυρίες που έχουν γίνει από το Δ.Σ. στον προηγούμενο Πρόεδρο Βασίλη Θωμόπουλο, δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό η τακτική του Δήμου Πατρέων.

 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΙΤΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ;


Οι απ’ ευθείας αναθέσεις συνεχίζονται κανονικά σχεδόν αποκλεισιτκά σε μία μόνο εταιρεία, η οποία βέβαια είναι γνωστή και δοκιμασμένη στο χώρο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες άξιες και δοκιμασμένες στο χώρο εταιρείες, οι οποίες δεν παίρνουν μερίδιο στις δράσεις του Πολιτισιτκού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Και το ερώτημα είναι, εάν το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, γνωρίζει τις πρακτικές των απ΄ευθείεας αναθέσεων…

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΙΤΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ