Παραδόθηκε ο 62χρονος που για 21 ώρες ήταν ταμπουρωμένος(ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 15.17

Άνδρες της ΟΠΚΕ ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι του τον 62χρονο, αφού πείστηκε από τον διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ και παρέδωσε την καραμπίνα του, βάζοντας τέλος στο θρίλερ, που διήρκεσε περίπου 21 ώρες.

Τώρα το λόγο έχει η αστυνομία στην οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις γιια το συμβάν, ενώ στη συνέχεια θα αποφασιστεί, αν θα παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη, ή στους γιατρούς για βοήθεια.

Νεότερη Ενημέρωση 11:04

Απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ο 62χρονος, που από χθες το απόγευμα, παραμένει ταμπουρωμένος με καραμπίνα στο σπίτι του στην Αγυιά και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόσφατα έχασε το παιδί του σε τροχαίο, ενώ η σύντροφός του πριν μερικά 24ωρα του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Με ιδιαίτερη προσοχή ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να τον μεταπείσει, βάζοντας τέλος στο θρίλερ που εξελίσσεται για πάνω από 15 ώρες.

Νεότερη Ενημέρωση 2018-07-22 07:17:00

Παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του κρατώντας μια οπλισμένη καραμπίνα με την οποία απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 62χρονος πατρινός στην περιοχή της Αγυιάς, ο οποίος με το πρώτο φως της ημέρας, ξανάρχισε τις απειλές.

όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, με τις αστυνομικές αρχές να παραμένουν έξω από το σπίτι του και τον διαπραγματευτεί να συνχίζει τις προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του, με σκοπό να τον ηρεμήσει και να παραδώσει την καραμπίνα.

Αρχική Ενημέρωση 2018-07-21 18:55:01

Ένας άνδρας που φέρεται να είναι οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο απειλεί να τερματίσει τη ζωή του, έχοντας αυτή την ώρα αναστατώσει την ευρύτερη περιοχή της Αγυιάς.

Στο σημείο έχουν φτάσει μετά την κλήση που δέχθηκαν, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και διαραγματευτής, σε μία προσπάθεια, να τον πείσουν να μην υλοποιήσει την απόφασή του.

Δεν είναι γνωστό τι τον ώθησε τον 62χρονο σε αυτή την απόφαση! Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή δίπλα από το σπίτι του 62χρονου και βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, ώστε ο 62χρονος να μην υλοποιήσει την απειλή του.