Κηδεύτηκε η 88χρονη Φούλα Παπανδρέου-Ασύλληπτοι οι δολοφόνοι της(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 13.00

Στην τελευταία της κατοικία και μέσα σε κλίμαοδύνης, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η 88χρονη Φούλα Παπανδρέου, που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια αγνώστων, που την δολοφόνησαν για να την ληστέψουν μέσα στο σπίτι της, στην οδό Γούναρη....

Αρχική Ενημέρωση 07.20

Στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία για την 88χρονη Φούλα Παπανδρέου και θα ακολουθήσει η ταφή της στο 1ο Δημοτικό Νεκροταφείο.

Το κλίμα βαρύ, λόγω του τραγικού τρόπου που έφυγε, ανυπεράσπιστη στα χέρια δραστών, που την δολοφόνησαν με σκοπό την ληστεία.

Ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη, με τα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία να είναι ελάχιστα, καθώς έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στα στοιχεία γενετικού υλικού που έχει συγκεντρώσει από το διαμέρισμα του θύματος και έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αθήνας για έλεγχο.

Η Φούλα Παπανδρέου, ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέας Χ. Παπανδρέου, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (1955-1965), που συνέβαλε τα μέγιστα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών, την σύνδεση του λιμανιού με την Ιταλία και την δυναμική παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου στην πόλη.

Απέκτησαν δύο κόρες, την συμβολαιογράφο Ευγενία Παπανδρέου – Παπαδοπούλου (η οποία έχει εκδόσει και ποιητικές συλλογές) και την οδοντίατρο Νίκη Παπανδρέου - Πετσάλη (είναι μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης «ΑΝΘΕΙΑ» και με έντονη δράση στο Καρναβαλικό Κομιτάτο).

Η άτυχη γυναίκα ήταν γιαγιά τής παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, αλλά και της οδοντιάτρου Σοφίας Πετσάλη, η οποία συνεχίζει την παράδοση δύο γενεών στην οδοντιατρική περίθαλψη, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και δισέγγονα.