ΣΟΚ: Ο Δήμος μοιράζει ληγμένα σουβλάκια σε Συλλόγους! Τα φυλάνε στην Παιδική κατασκήνωση! (φωτο)

Απίστευτη καταγγελία καταφθάνει σε Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, που είναι πολύ πιθανό να τεθούν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα στις αίθουσες του Λαδόπουλου.
Οι καταγγελίες έρχονται από Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, και αναφέρουν ότι ο Δήμος Πατρέων τούς μοιράζει σουβλάκια για τις ανάγκες διαφόρων εκδηλώσεων, με περασμένη ημερομηνία λήξης!
Πρόκειται για σουβλάκια, που είναι συσκευασμένα σε  κλειστά κιβώτια τα οποία αναγράφουν ως ημερομηνία κατανάλωσης το τέλος του προηγουμένου μήνα και όπως μπορείτε να δέιτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Achaia News.gr, τα κιβώτια δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..


Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία-σοκ των Πολιτιστικών Συλλόγων, τα συγκεκριμένα σουβλάκια, φυλάσσονται σε καταψύκτες του Δήμου στην περιοχή της Πλαζ, όπου φιλοξενούνται και οι ημερήσιες κατασκηνώσεις του Δήμου!
Έτσι η ανησυχία εντείνεται, για το γεγονός ότι εκεί σιτίζονται εκατοντάδες μικρά παιδιά, αλλά πάντως δεν έχει διασταυρωθεί ότι τα παιδιά έχουν φάει από τα συγκεκριμένα  σουβλάκια με τη ληγμένη ημερομηνία.
Όπως καταγγέλλεται, τα συγκεκριμένα σουβλάκια, έχουν ...ξεμείνει από την περιβόητη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, που είχε διοργανώσει ο Δήμος Πατρέων στην περιοχή του νοτίου Πάρκου.  

Αυτά είναι τα σουβλάκια, που έδωσε ο Δήμος Πατρέων σε Πολιτιστικό Σύλλογο της Πάτρας, πριν από δύο ημέρες. Όπως βλέπετε, έχουν λήξει από τις 29 Ιουνίου 2018!!!

 

Περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά την απάντηση της Δημοτικής Αρχής, πάνω σε αυτή την βαρύτατη καταγγελία, που εφόσον ευσταθεί εγείρει μεγάλο ζήτημα και όπως είναι ευνόητο προκύπτουν και ποινικές ευθύνες.