Στην Ηλεία ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας

ΝΕΟΤΕΡΑ

Να τρέξουν οι διαδικασίες και με τον κατάλληλο συντονισμό και συνεργασία να επανεκδοθούν άμεσα τα έγγραφα των εργατών γης, ζήτησε από τη Βάρδα Ηλείας ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας. Στόχος είναι σε περίπου 15 ημέρες να έχουν τα χαρτιά τους, οι εργάτες γης, που μένουν στη Μανωλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι κάηκαν την περασμένη εβδομάδα στη φωτιά που ξέσπασε στον καταυλισμό.

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Την Ηλεία, και συγκεκριμένα την Μανωλάδα, επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας. Ο Υπουργός, λίγο μετά τις 11:30, το πρωί έφτασε στην Βάρδα, όπου παρέθεσε συνέντευξη τύπου, μαζί με τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.

Αφορμή της επίσκεψης είναι φυσικά, η καταστροφική πυρκαγιά που μετέτρεψε σε στάχτες τον καταυλισμό των εργατών γης στη Μανωλάδα.

πηγή:patrisnews

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

Για τις 11 σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η έλευση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Μανωλάδα.

Θα τον συνοδεύει  ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μιλτιάδης Κλάπας και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Αφορμή της επίσκεψης Βίτσα, το πρόσφατο περιστατικό πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε καταυλισμό αλλοδαπών εργατών γης στη Μανωλάδα.

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα της φωτιάς  στο πλευρό των αλλοδαπών, βρέθηκε η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.