Πάτρα:Κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς - Ανεστάλησαν πλειστηριασμοί στην Αθήνα

Ανεστάλησαν οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί, στους οποίους αναφέρεται η Κίνηση Πολιτών Κατά των Πλειστηριασμών, ανακοινώνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Αναλυτικότερα, ο Σύλλογος σημειώνει ότι «οι πλειστηριασμοί στους οποίους αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών κατά των Πλειστηριασμών και καλεί τους πολίτες σε κινητοποίηση το μεσημέρι, σε μία ακόμα προσπάθεια επικοινωνιακών εντυπώσεων, έχουν ανασταλεί και δεν αφορούν σε καμία των περιπτώσεων πρώτη κατοικία».

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, δύο -εκ των αναφερόμενων από την Κίνηση- πλειστηριασμοί «που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της Καποδιστρίου, ανεστάλησαν έπειτα από υπαγωγή των οφειλετών στο δίχτυ προστασίας που προσφέρει ο νόμος Κατσέλη».

Ο τρίτος πλειστηριασμός, ο οποίος επίσης μνημονεύεται στην ανακοίνωση της Κίνησης, αφορά αγροτεμάχιο στο Ωρωπό για οφειλές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΕΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε  η  συγκέντρωση στην οδό Βότση στην Πάτρα ενάντια στους ηλεκτρονικους πλειστηριασμούς. ΜΑΤ βρίσκονταν ξανά στο σημείο όπως κάθε Τετάρτη για αποφεγθούν επειεσόδια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σήμερα 13 Ιουνίου 2018 η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών καλεί πολίτες ,φορείς ,φοιτητές κτλ για διαμαρτυρία –αποτροπή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών Προ συγκέντρωση 13:00 μ.μ στη πλατεία Γεωργίου στο κάτω μέρος . Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Είναι σημαντικό να αντισταθούμε. Σήμερα η δική σου αύριο η δική μου περιουσία !! Βγαίνουμε στους δρόμους για να μείνουμε σπίτια μας !"