Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον αγαπητό έμπορο Ηλία Παυλίδη

Στις 16.30 στον Ιερό Να'ό της Ευαγγελίστριας στην Μαιζώνος , λίγο πιο πέρα από το κατάστημά του, συγγενείς και φίλοι θα "αποχαιρετίσουν" σήμερα το Ηλία Παυλίδη. 

Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις στο Ίδρυμα "Κιβωτός της Αγάπης".

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας και του εμπορικού κόσμου της Πελοποννήσου, η τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού εμπόρου και συνδικαλιστή Ηλία Παυλίδη σε ηλικία 57 ετών, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Ηλίας Παυλίδης που έδινε μάχη με τον καρκίνο, διατηρούσε μαγαζί με υποδήματα στην Πάτρα, σε Αίγιο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων και ενεργό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

Με τη σύζυγό του Λαμπρινή, είχαν αποκτήσει μια κορούλα την Πελαγία, την οποία υπεραγαπούσε.

Η κηδεία του εμπόρου Ηλία Παυλίδη θα τελεστεί την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 16.30 το απόγευμα από τον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στην οδό Μαιζώνος, λίγα μέτρα μακριά από εκεί που διατηρούσε την επιχείρηση του με υποδήματα.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος συνήλθε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 με το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και Μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

ΗΛΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην μεγάλη εμπορική οικογένεια της Πάτρας, της οποίας υπήρξε κατά την διάρκεια της ζωής του ένα αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας, υπόδειγμα εμπόρου και καλός οικογενειάρχης

Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του

Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κάποιο ευαγές ίδρυμα εις μνήμην του

Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, μετά την αναγγελία του θανάτου του τέως Προέδρου και Μέλους του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ κ. Ηλία Παυλίδη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα ημέρα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00 και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα.
2. Να παρασταθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία του και να εκφωνήσει επικήδειο λόγο ο Πρόεδρος.
3. Να αποσταλεί στεφάνι εκ μέρους του ΕΕΣΠ.
4. Να κατατεθεί συμβολικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης.
5. Να κλείσουν τα γραφεία του ΕΕΣΠ κατά την εξόδιο ακολουθία.
6. Να επιδοθεί το παρόν στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Ο Ηλίας Παυλίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τον διεκδικητικό του χαρακτήρα, τη μαχητικότητά του, την ανιδιοτέλειά του, τον ακριβή του λόγο και την ιδιαίτερη αγάπη του για το εμπόριο και την πόλη. Οι δράσεις του αναβάθμισαν τον εμπορικό κλάδο για τον οποίο εργάστηκε με πάθος για πολλά χρόνια.
Η μνήμη του θα είναι αιώνια.