Πάτρα: Μεταξύ του εμπρός δεξιού τροχού του επικαθήμενου και της παλετοθήκης ο 19χρονος μετανάστης που σκοτώθηκε στο λιμάνι

Νεότερη Ενημέρωση 2018-06-11 08:16:00

H ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου Αφγανού, στην προσπάθειά του να κρυφτεί κάτω από φορτηγό προκειμένου να φύγει τια την Ιταλία:

«Από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ανακοινώνεται  ότι απογευματινές ώρες της 10-06-2018, Έλληνας οδηγός φορτηγού οχήματος ενώ βρισκόταν σταθμευμένος επί του οδοστρώματος παραπλεύρως του  παρκινγκ οχημάτων του Νοτίου Λιμένα Πάτρας προκειμένου να ταξιδέψει για λιμένα Ιταλίας κατά την εκκίνηση του φορτηγού οχήματός του, τραυμάτισε αλλοδαπό υπήκοο Αφγανιστάν.

Ο ανωτέρω αλλοδαπός υπήκοος βρέθηκε σφηνωμένος ανάμεσα στον εμπρός δεξιό τροχό του επικαθήμενου και της παλετοθήκης. Άμεσα μεταφέρθηκε εν ζωή με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου και  απεβίωσε.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.»

 ΝΕΟΤΕΡΑ 20.09

Υπέκυψε στα τραύματά του σύμφωνα με πληροφορίες ,  ο μετανάστης που  τραυματίστηκε  όταν  παρασύρθηκε από νταλίκα στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Πρόκειται για  νεαρό  19 ετών ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του το ...όνειρο για ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.10

Ένας ακόμα μετανάστης που προσπάθησε να κρυφτεί στο ημιαξόνιο  φορτηγού  και να φύγει για Ιταλία τραυματιστηκε στο λιμάνι της Πάτρας. Ο τραυματισμός του χαρακτηρίζεται σοβαρός. Η νταλίκα ήταν εν κινήσει και δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας 51 ετών και αυτή τη στιγμή καταθέτει στις λιμενικές αρχές.

Το θλιβερό περιστατικό καταδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα παραμένει και μετά την επιχείρηση- σκούπα της Αστυνομίας. Άλλωστε οι προσαγωγές αλλοδαπών  από την Αστυνομία είναι καθημερινές στην περιοχή του Λαδόπουλου.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο νοσοκομείο Άγιος ΑΝδρέας  διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άνδρας που τραυματίστηκε από νταλίκα στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας. Το περιστικό  συνέβη στις 18.30.