Αιτωλοακαρνανία: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη

Το απόλυτο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη παίρνει πλέον νέα τροπή – Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων – Τα έλαβαν αργά χθες το βράδυ και εστιάζουν σε δύο στοιχεία που βάζουν σε σκέψεις – «Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε» επαναλαμβάνουν οι στενοί συγγενείς της 44χρονης.

Το θρίλερ για την Ειρήνη Λαγούδη και τις συνθήκες θανάτου της, στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή τις τελευταίες ώρες. Χθες το βράδυ διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, την Ασφάλεια Αγρινίου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 44χρονης μητέρας, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξουν –με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια- στα «πώς» και τα «γιατί» της πολύκροτης υπόθεσης.

Η τοξικολογική εξέταση συγκλίνει προς την εκδοχή της δολοφονίας, σύμφωνα με τους συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι κάποιος ή κάποιοι της έδωσαν κάτι για να μην μπορεί να αντιδράσει.