Μόνο ...10 άτομα πήγαν να δουν τη νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι!

 

Αν χρειαζόσασταν αποδείξεις για το γεγονός ότι η καριέρα του Κέβιν Σπέισι έχει τελειώσει οριστικά, θα σας πείσουν οι εισπράξεις της τελευταίας του ταινίας στις ΗΠΑ.

Το «Billionaire Boys Club», έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή σε μόλις 10 κινηματογράφους της χώρας. Πόσα έβγαλε; 126 δολάρια. Με άλλα λόγια σχεδόν 12 δολάρια ανά αίθουσα, όσο περίπου κοστίζει ένα κινηματογραφικό εισιτήριο στις ΗΠΑ σήμερα. Επομένως, για να το κάνουμε ακόμη πιο κατανοητό, μόλις 10 άνθρωποι πλήρωσαν για να δουν τη νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι.

 

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας λέσχης της δεκαετίας του ’80, η ταινία ήταν ένα από τα τελευταία πρότζεκτ που είχε ολοκληρώσει ο Σπέισι πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που του κόστισε το ρόλο του στη σειρά «House of Cards», στην ταινία «Όλα τα λεφτά του κόσμου» και πιθανότατα σε οτιδήποτε άλλο θα ήθελε να κάνει από εδώ και πέρα.

Ο διανομέας της ταινίας, Vertical Entertainment, τον περασμένο Ιούνιο είχε δηλώσει ότι θα κυκλοφορούσε κανονικά την ταινία, παρά το γεγονός ότι καταδικάζει τις απρεπείς συμπεριφορές, για να δώσει την ευκαιρία στο υπόλοιπο καστ και τους συντελεστές της να δουν τους κόπους τους στην οθόνη. Φαίνεται όμως πως ούτε αυτοί δεν πήγαν να το δουν…

https://www.reader.gr