Συνεχίζονται οι παραστάσεις για τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού"

Προσδοκία κάθε ερασιτέχνη ηθοποιού που ανιδιοτελώς καταθέτει την ψυχή του στο σανίδι είναι να επικοινώσει καλλιτεχνικά και ψυχικά με το κοινό.

Η Πάτρα και το θεατρόφιλο κοινό της αποδείχτηκαν άριστοι δέκτες-συνοδοιπόροι σε αυτή μας την προσπάθεια εδώ και 8 συναπτά έτη.Λόγω αυξημένης ζήτησης  παρατείνουμε την παράστασή μας"ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού"για  άλλο ένα τριήμερο,Παρασκευή 18 Μαίου ,Σάββατο 19 Μαίου 21:30 και Κυριακή 20 Μαίου 20:30 στο ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ Φαβιέρου 5 Πάτρα.

«Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» που  παρουσιάζεται  από το Ελεύθερο Θέατρο είναι μία ανελέητη σάτιρα της εξουσίας, με το καυστικό χιούμορ του Ντάριο Φο, που παραμένει επίκαιρη και στην κυριολεξία «σπάει κόκαλα».Ένας σχιζοφρενής ύποπτος, από ανακρινόμενος, μετατρέπεται σε ανακριτή στα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας.

Μεταμφιεσμένος σε ανώτατο δικαστικό που έρχεται να διαλευκάνει την υπόθεση της «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 4ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης, επιδίδεται σε μια δική του τρελή ανάκριση.Οι άνθρωποι της Ασφάλειας, τρομοκρατημένοι, καταλήγουν έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού. Από άγριοι και νταήδες, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε αξιολύπητα ανθρωπάκια που δέρνονται και αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους!

Η σκηνοθεσία είναι του Μίλτου Σπυρόπουλου ο οποίος κρατάει  και τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίνοντας στην κυριολεξία ρεσιτάλ γέλιου επί μιάμιση ωρα πάνω στη σκηνή.

Στις ξεκαρδιστικές καταστάσεις γέλιου και σασπενς τον συνοδεύουν επάξια οι :Ηλίας Αναστασόπουλος,Κώστας Γεωργόπουλος,Κώστας Σπυρόπουλος καιΤζένη Μιχαλοπούλου.

Ημέρες παραστάσεων Παρασκευή ,Σάββατο 21.30  και  Κυριακή 20.30 .

Τηλέφωνα κρατήσεων :6980183305 και 6981893502