Οι προθεσμίες των αιτήσεων για το Πατρινό Καρναβάλι 2018

Μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 η κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής των Πληρωμάτων που θέλουν να κρατήσουν τον περσινό αριθμό του Πληρώματός τους, αλλά και των πληρωμάτων που καταθέτουν για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής για τη συμπλήρωση των σχετικών δικαιολογητικών μέσω του link: online.carnivalpatras.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-390915 (Σοφία Μαραχώρη).

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ
Συνεχίζεται και  η κατάθεση των αιτήσεων όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, δηλαδή μια Κυριακή πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.
Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Νέο Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να τα καταθέσουν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Η κατάθεση των αιτήσεων και του Νέου Κανονισμού Συμμετοχής υπογεγραμμένου, μπορεί να γίνει και μέσω του email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 έως Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10.00 – 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2610-390913 και 2610-314486.
Με τη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές και ελπιδοφόρες στιγμές του Πατρινού Καρναβαλιού συγκεντρώνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών και εμπλέκοντας μικρούς και μεγάλους σε μια πρωτόγνωρη γιορτή κεφιού, χρωμάτων, εμπνεύσεων, φαντασίας, ανεμελιάς και δημιουργικής ορμής, θα κορυφωθεί το Καρναβάλι των Μικρών 2018. Θα έχουν προηγηθεί αφήνοντας το δημιουργικό τους ίχνος οι Καρναβαλουπόλεις (κεντρικές και περιφερειακές), οι οποίες θα ξετυλιχτούν τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και σε περιφερειακές πλατείες της πόλης θέτοντας σε κίνηση και στο επίκεντρο τους μικρούς και προσκαλώντας τους σε οάσεις καρναβαλικής απόδρασης και χαράς με καρναβαλικά στοιχεία, Μουσική, Χορό, Θέατρα Δρόμου, Ζογκλέρ, Διαδραστικά Παιχνίδια και άλλα μαγικά και παραμυθένια…
Παράλληλα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» έχει ενημερώσει τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζητώντας τους να δηλώσουν συμμετοχή για «Παρουσίαση 5λεπτων Θεατρικών Σκετς και Παντομίμας» που προτίθεται να διοργανώσει με την συμμετοχή και την συνεργασία Σχολείων της Πόλης μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των Μικρών και συγκεκριμένα της Κεντρικής Καρναβαλούπολης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 – 14:00 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Η προθεσμία των Δηλώσεων Συμμετοχής των Σχολείων που θέλουν να παρουσιάσουν τα 5λεπτά τους θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν σε αυτό το χρονικό διάστημα τις δηλώσεις συμμετοχής τους για τα πεντάλεπτα θεατρικών σκετς και παντομίμας ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι το Baby Rally θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο πλαίσιο Κεντρικής Καρναβαλούπολης του Καρναβαλιού των Μικρών 2018 την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00.
Παρά τη μικρή διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, το Καρναβάλι των Μικρών φιλοδοξεί και φέτος με αμείωτη ένταση, με την απαιτούμενη ευαισθησία για τους μικρούς καρναβαλιστές και χωρίς την παραμικρή έκπτωση σε αριθμό εκδηλώσεων να προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.