Δοκιμές Θεατρικού Εργαστηρίου ενηλίκων της Πολυφωνικής(ΦΩΤΟ)

Αρχίζουν την Τετάρτη, οι δοκιμές του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ενηλίκων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ με τη διεύθυνση της Αθηνάς Καλλιμάνη. Η πρώτη δοκιμή και οι ακροάσεις για νέα μέλη, θα γίνουν στις 7.30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, με στόχο την ανάπτυξη των στόχων της νέας καλλιτεχνικής περιόδου, αλλά και την πρώτη δοκιμή σε επίπεδο θεατρικής πράξης.

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ των ανηλίκων, θα αρχίσει την πρώτη Τετάρτη του Οκτωβρίου [4.10] και θα περιλαμβάνει δύο τμήματα: Παιδιά Α΄ έως  Δ΄ Δημοτικού [5.30-6.30 μ.μ.] και Ε΄ Δημοτικού έως Γ΄ Γυμνασίου [6.30-7.45 μ.μ.].

Πληροφορίες για το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, αλλά και γενικώς για τα τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, καθημερινά στη Γραμματεία του Οργανισμού [κα Αθανασία Παπασταύρου], Κορίνθου 280 και Γούναρη,
τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248 www.polyphonikipatras.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.