Μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Σκληβανιώτη

Τρία χρονιά πέρασαν σχεδόν από τον Δεκέμβριο του 2015 όταν ο πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Σκληβανιώτης έφυγε από την ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του.

Το Σάββατο στις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας πατρών θα τελεστεί μνημοσύνη δέηση για το πέρας των 3 ετών από τον αιφνίδιο θάνατο του από ανακοπή καρδίας στις 28/12/2015.

Γεννημένος την 1η Σεπτέμβρη του 1963 από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα σπορ και αναμείχτηκε με την πυγμαχία, το τένις και το σκι. Μαθητής του Πρότυπου Γυμνάσιου, με εξαιρετικές επιδόσεις στη θετική κατεύθυνση και μεγάλη αγάπη στα μαθηματικά άνηκε στην κλίκα των αγαπητών μαθητών.

Μαζί με τον αδελφό του Αχιλλέα Σκληβανιώτη, έφυγαν για σπουδές στο εξωτερικό. Ένα καλοκαίρι, όμως η βραδινή έξοδος με φίλους και μηχανές παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή καθώς είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, το οποίο τον ανάγκασε να διακόψει τις σπουδές του.

Αφού ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του αποφάσισε να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση-γαλακτοπωλείο που διατηρούσε, ο παππούς του Ανδρέας Σκληβανιώτης για χρόνια στο κάτω μέρος της πλατείας Όλγας, το οποίο ο ίδιος μετέτρεψε αργότερα σε καφετέρια.

Το 1990 σε έναν γάμο στην Κύπρο γνώρισε τη σύζυγό του, Ιωάννα με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Μακρίνα και την Αφροδίτη.

Στις αρχές του 2012 ανέλαβε Πρατήρια Υγρών Καυσίμων της Shell, τα οποία διατηρεί πλέον η σύζυγός του.