Απατεώνες διενεργούν έρανο για την "Μέριμνα"-Προειδοποιεί τους πολίτες το ίδρυμα

Επιτήδειοι σε υπηρεσίες και φορείς προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες, εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα και διενεργούν "έρανο" μαιμού για την "Μέριμνα", με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα» να ενημερώνει τους Πατρινούς να προσέχουν εξηγώντας ότι το ίδρυμα δεν διενεργεί έρανο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μέριμνας»:

Επειδή τον τελευταίο καιρό γινόμαστε αποδέκτες ερωτημάτων εκ μέρους συμπολιτών σχετικά με επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Φορείς κ.λπ. με αντικείμενο την διενέργεια «εράνων» για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου μας και επειδή παρόμοια φαινόμενα εντείνονται εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι:

Το Κέντρο μας ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τις δραστηριότητες αυτού του είδους και ότι ΔΕΝ διενεργείται καμία παρόμοια δράση προς οικονομική του ενίσχυση.

Όποιος από τους συμπολίτες μας, φορείς της πόλης μας επιθυμεί να προσφέρει χρηματικό ποσό ή κάθε άλλο είδος μπορεί να επικοινωνεί με την Γραμματεία του Κέντρου στα τηλέφωνα 2610221946 και 2610272988 εσωτ. 3, ώστε να ενημερωθεί υπεύθυνα για τον τρόπο κατάθεσης χρημάτων και την λήψη του αντίστοιχου παραστατικού.