Ευρωπαϊκή Ημέρα Ακαδημαϊκής Κληρονομιάς "Selfie Day-Διαγωνισμός Selfie"

Στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, στις 21 Νοεμβρίου 2018, ανοίγουμε  τις πόρτες μας από τις 10:00 έως τις 19:00 και προσκαλούμε το κοινό όλων των ηλικιών να πάρει μέρος στη Selfie Day και να διαγωνιστεί. Η εκδήλωση αυτή, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ακαδημαϊκής κληρονομιάς, γίνεται  με στόχο να φέρουμε το Μουσείο πιο κοντά στην κοινωνία και να προχωρήσουμε μαζί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής. Επίκεντρο της εκδήλωσης είναι ο Διαγωνισμός Selfie, ο οποίος αφορά τα δύο δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, το Instagram και το Facebook.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το Μουσείο την ημέρα αυτή και αφού τραβήξουν την πιο ευφάνταστη φωτογραφία, να τη δουν να γίνεται η επόμενη εικόνα του Μουσείου μας. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό με μια φωτογραφία σε κάθε ένα από τα παραπάνω, ενώ αν επιλέξει και τα δύο πρέπει να συμμετάσχει με διαφορετική φωτογραφία για το κάθε ένα. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να τηρηθούν οι παραπάνω κανόνες.

Τέλος, νικητές θα είναι δύο, ένας για το Facebook και ένας για το Instagram, ενώ τελικός κριτής θα είναι το κοινό, δηλαδή τα likes που θα συλλέξει κάθε φωτογραφία.

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας βρίσκεται στο κέντρο της Πανεπιστημιούπολης, κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
https://www.facebook.com/Museum-of-Science-and-Technology-109823479058588/

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • τηλ 2610969973, 2610969972, 2610996732
  • φαξ 2610969799
  • Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.