Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 22χρονη διότι αφαίρεσε από κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων, ένα ζεύγος υποδημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την έξοδο της δράστιδας από το κατάστημα ήχησε το αντικλεπτικό σύστημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί από την υπεύθυνη του καταστήματος και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Εξάλλου, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 20χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

Ενωμεταξύ σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών και χρηματική ποινή 2000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και ανθρωποκτονία από αμέλεια.