Απόψε η σύσκεψη της ΚΕΕΡΦΑ στο Εργατικό Κέντρο

Σε ανοιχτή σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας σήμερα στις 7 το απόγευμα καλεί κοινού η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Δράσης κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού στις 17 Μάρτη, ώστε να ληφθούν αποφάσειες δράσεων ενάντια στο Ρατσισμό.

Στην ανακοίνωσή της η κίνηση τονίζει:

"Μαζί με εργαζόμενους, νεολαία, πρόσφυγες και μετανάστες ετοιμαζόμαστε να διαδηλώσουμε στους δρόμους της Πάτρας, χτίζοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και στέλνοντας τους φασίστες στην φυλακή. Συζητάμε για τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές δράσεις στην πόλη μας. Μια πόλη που απέδειξε ότι σε αυτήν δεν χωράνε τα εθνικιστικά συλλαλητήρια αλλά κυριαρχεί η αντίσταση σε ρατσισμό και φασισμό.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους μαθητές, τα συνδικάτα, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες τις δημοτικές κινήσεις, όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες να συζητήσουμε, για να κινητοποιηθούμε ώστε να μπει τέλος στην απειλή του φασισμού και τις ρατσιστικές πολιτικές.
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί".