Το τελευταίο αντίο στην Δώρα Ζέμπερη(VIDEO)

Το τελευταίο αντίο λένε αυτήν την ώρα συγγενείς και φίλοι της Θεοδώρας Ζέμπερη, η οποία την Τετάρτη βρέθηκε δολοφονημένη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου και η ταφή της 32χρονης από το Β' Νεκροταφείο.

Η 32χρονη επισκεπτόταν το Β' νεκροταφείο, συχνά προκειμένου να ανάψει ένα κερί στη μνήμη φίλου της που είχε φύγει από την ζωή τον περασμένο Μάιο.

Από νωρίς έχουν προσέλθει στο νεκροταφείο της Ριζούπολης, συγγενείς και φίλοι της 32χρονης οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Δώρα έφυγε από κοντά τους με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο.

Βαθιά θλίψη, ανείπωτος πόνος για τα αδέλφια της που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Τραγική φιγούρα, η κυρία Γεωργία, η μητέρα της άτυχης κοπέλας η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο.

Την ίδια ώρα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να εξιχνιαστεί το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ περίπου δέκα άτομα έχουν περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να δώσουν κατάθεση.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης δήλωσε στις κάμερες, λίγο πριν μπει μπει στο Κοιμητήριο.

«Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας απαντά στους δημοσιογράφους, λίγο πριν μπει στο Κοιμητήριο: «Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου»