Νέα παρέμβαση από την "Ομάδα πολιτών"

Η Ομάδα πολιτών που διαμόρφωσε την πλατεΐτσα στη Γοργοποτάμου και Ευβοίας συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την πόλη και τη γειτονιά και καλεί όλους σε μια προσπάθεια για τη διαμόρφωση και τον καλλωπισμό της διπλανής πλατεΐτσας, που βρίσκεται μπροστά στον παιδικό σταθμό Χαρωπούπολη επί της Ευβοίας και λίγο μετά το Coffee brands.
Η πλατεΐτσα αυτή που διαμορφώθηκε μετά την ανακατασκευή της Ευβοίας από τον δήμο έχει τα μαύρα της τα χάλια, είναι τελείως εγκαταλελειμμένη και θα μπορούσα να πω κακοποιημένη, αφού όχι μόνο είναι γεμάτη από ξερόκλαδα, αλλά και από σακούλες με σκουπίδια που έχουν πετάξει εκεί φυσικά κάποιοι από εμάς. Έχει περάσει πλέον πάρα πολύς καιρός και κανένας μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί να μαζευτούν έστω τα σκουπίδια, ούτε καν τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου που περνούν από κει καθημερινά.
Και να που η ομάδα διαμόρφωσης της πλατείας της Γοργοποτάμου μας καλεί να πάρουμε μέρος σε μια προσπάθεια καθαρισμού της με την παρακάτω ανακοίνωση:
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ
Η ομάδα διαμόρφωσης της πλατείας Γοργοποτάμου και Ευβοίας καλεί τους περίοικους (και όχι μόνο) της πλατείας Ν. Ζέρβα και Ευβοίας (παιδικός σταθμός Χαρωπούπολη) την Κυριακή 24/9/2017 και ώρα 11:00 πρωινή να συμμετέχουν στον καθαρισμό της.
Αν θες να νιώσεις τη χαρά της συμμετοχής στα αισθητικά δρώμενα της περιοχής που ζούμε, ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ.
Η προσέλευση θα καθορίσει αν υπάρχει ενδιαφέρον και θέληση για παρέμβαση στη διαμόρφωση και καλλωπισμό του περιβάλλοντος. ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ
Όποιος διαθέτει γάντια και εργαλεία καθαρισμού (τσάπες κλπ) να τα φέρει στον χώρο.