Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση ηλικιωμένης στο Αίγιο

Δυσάρεστο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 88χρονης Ταξιαρχούλας Κουτρούλια, η οποία είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα του Σαββάτου από το σπίτι της στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή σε αλάνα κοντά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, σε μέρος όπου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρισκόταν το πατρικό της σπίτι. Η σορός της θα οδηγηθεί για νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τη χτεσινή ανακοίνωση, η ηλικιωμένη έπασχε από άνοια.

Πηγή: filodimos.gr

Νεότερα: Έκκληση κάνει η οικογένεια της 88χρονης Ταξιαρχούλας Κουτρούλια η οποία έχει εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο από το σπίτι της στον Συνοικισμό Αιγίου. Η ηλικιωμένη, η οποία πάσχει από άνοια, διέφυγε της προσοχής της γυναίκας που τη φυλούσε και έτσι έφυγε από το σπίτι. Οι οικείοι της παρακαλούν όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6974874575 ή να επικοινωνήσει άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πρώτη Ενημέρωση :Εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου από το σπίτι της στον Συνοικισμό Αιγίου η 88χρονη Ταξιαρχούλα Κουτρούλια. Την 88χρονη αναζητούν οι συγγενείς της.