Ένας χρόνος δράσης για τον "Άλλο Άνθρωπο"

Την Τρίτη στις 18 Ιουλίου ο Άλλος Άνθρωπος γιορτάζει τον έναν χρόνο που έχει κλείσει με τα μαγειρέματα του στην Πάτρα, με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ, από τον δημοτικό κινητό κινηματογράφο.

Η προβολή θα γίνει στις 21:30 στο χώρο του Αρσάκειου και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Εγώ, ο άλλος άνθρωπος»  του Λουκά Αγέλαστου και της Σπυριδούλας Γκούσκου, που περιγράφει το χρονικό της δημιουργίας της Κοινωνικής Κουζίνας από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Πρόκειται για ένα "εγωιστικό" ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της κοινωνικής σύγκρουσης και της πολιτικής παράκρουσης. Η Οδύσσεια της κατσαρόλας με ένα προσφυγικό κουπί. Η πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια που συνοδεύουν αυτό το ταξίδι, είναι των Υπογείων Ρευμάτων.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρωταγωνιστής και εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας ο Άλλος Άνθρωπος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, καθώς και οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ Λουκάς Αγέλαστος και της Σπυριδούλα Γκούσκου. Πριν την προβολή οι παρευρισκόμενοι θα μαγειρέψουν και θα φάνε όλοι μαζί.