Δεν πήγαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ... γιατί πήγαν αλλού οι προσκλήσεις !!!

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατηγορεί τους βουλευτές της Αχαίας της αντιπολίτευσης γιατί ... ενώ τους κάλεσαν να πάνε στη σύσκεψη για την πρόοδο του έργου κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών... δεν πηγαν !

Για κάποιους ίσως δικαιολογείται η απουσία αφού κρίνοντας απο το δελτίο τύπου του Υπουργείο ... δεν τους κάλεσαν ... αλλά κάλεσαν κάποιους άλλους ! 

Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Ουδείς βουλευτής της αντιπολίτευσης παρευρέθη στην ενημερωτική συνάντηση, για την πρόοδο του έργου κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης είχε απευθύνει πρόσκληση στους βουλευτές Αχαΐας και Ηλείας όλων των κομμάτων της Βουλής, πλην Χρυσής Αυγής. Όμως παρέστησαν για να ενημερωθούν μόνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η απουσία, με διάφορα προσχήματα, όλων των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό πως το ενδιαφέρον τους για την εξέλιξη του έργου είναι προσχηματικό καθώς όπως αποδεικνύεται στην πράξη αυτό που τους απασχολεί περισσότερο είναι να ανακυκλώνουν (στην Βουλή και μέσω του Τύπου), έωλες κατηγορίες για τις εργολαβίες και τους μειοδότες. Γιατί είναι πρωτοφανές ο αρμόδιος Υπουργός να τους προσκαλεί για να τους ενημερώσει, λεπτομερώς, για όλες τις φάσεις ενός εμβληματικού, για την περιφέρεια τους, έργου και αυτοί για μικροπολιτικούς λόγους να μην προσέρχονται στην συνάντηση.

Ειδικότερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης είχε προσκαλέσει τους βουλευτές όλων των κομμάτων και συγκεκριμένα τους βουλευτές της αντιπολίτευσης:
 Από την Ηλεία τους κ.κ. Γεώργιο Τζαβάρα (Ν.Δ) και Γιάννη Κουτσούκο (Δημοκρατική Συμπαράταξη).
 Από την Αχαΐα τους κ.κ. Ιωάννη Κατσανιώτη (Ν.Δ), Ιάσωνα Φωτήλα (Ν.Δ), Παναγιώτη Παπαθεοδώρου (Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Νικόλαο Καραθανασόπουλο (ΚΚΕ).

Αξίζει να σημειωθεί πως προ ολίγων εβδομάδων είχε πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τότε οι κ.κ. Τζαβάρας, Κατσανιώτης και Κουτσούκος είχαν καταγγείλει ότι δεν προσκλήθηκαν. Σήμερα όμως παρότι εκλήθησαν, δεν προσήλθαν. Πρόκειται για μία τρανταχτή απόδειξη της αδιαφορίας τους για την εξέλιξη του έργου, η οποία πιστοποιείται κι από το γεγονός ότι το 2013 είχαν ψηφίσει την εξαίρεση του, από την παραχώρηση της Ολυμπίας Οδού.

Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω ... ο Κώστας Τζαβάρας και όχι Γεώργιος ,ο Ανδρέας Κατσανιώτης και όχι Ιωάννης ... και ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και όχι Παναγιώτης ...  λογικά, μάλλον , ίσως...  δεν θα έλαβαν ποτέ πρόσκληση ... η πρόσκληση πήγε σε άλλους !!! 

(Λίγη ώρα αργότερα τα λάθος ονόματα των βουλευτών Αχαίας και Ηλείας  διορθώθηκαν.... αφού έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία νέο δελτίο τύπου ... με τις προσκλήσεις πάντως δεν ξέρουμε αν έγινε το ίδιο ! )