Άδωνης Γεωργιάδης: Bρίζει αλλά και «γλείφει»τον Σαββίδη...

Πολιτική αγυρτεία από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, οποίος από την Αθήνα βρίζει τον Σαββίδη και από την Θεσσαλονίκη τον υμνεί.

Την ώρα λοιπόν που η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεγε να ανοίξει ένα μέτωπο με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως έψαχνε τρόπο για το πώς θα διαχειριστεί πολιτικά μια τέτοια επιλογή, ώστε να εξαπατήσει τους πολίτες.

Έτσι, μπορεί στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter να συμμερίστηκε την επιλογή της ηγεσίας να επιτεθεί στον κ. Σαββίδη και να μιλήσει μάλιστα για διαπλοκή, ωστόσο σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» έπραξε το ακριβώς… αντίθετο, αποδεικνύοντας πως δεν έχει χάσει το ταλέντο του στις πολιτικές αγυρτείες.

«Πλήρης ταύτιση του Ιβαν Σαββίδη με τον Αλέξη Τσίπρα κρίμα πραγματικά. Πώς το έλεγαν κάποτε; Διαπλοκή;», έγραψε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της στο Twitter.

Στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» όμως διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος -όπως ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε- επί ΝΔ πήρε τον ΠΑΟΚ, το Μακεδονία Παλάς, τη ΣΕΚΑΠ και την έκταση στη Χαλκιδική.