"Είσαι ανθρωπάκι ελεεινής μορφής - Πολλά βαρύς και … κότα"...

Σε επαναλαμβανόμενο κοινοβουλευτικό δρώμενο κατωτέρας υποστάθμης έχει μετατραπεί η αντιπαράθεση μεταξύ των Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα καυστικός τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου.

Ξεκίνησε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Υπενθύμισε ότι ο υπουργός Οικονομικών ήταν μεταξύ των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος στο ίδιο τραπέζι με τους Βαρουφάκη και Κατρούγκαλο και με ένα πανό που έλεγε «δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε».

«Είστε άνθρωποι που διψάτε για μια καρέκλα μετακλητού υπαλλήλου» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους κατηγόρησε ότι και εκείνοι ξεπουλάνε ιδεολογίες για μια καρέκλα

Αποκάλυψε ότι το βράδυ που κατατέθηκε τον νέο μνημόνιο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μαζί με τον Πάνο Καμμένο γιόρταζαν σε βίλα στα νότια προάστια συνοδεία του λαϊκού βάρδου Σταμάτη Γονίδη.

«Ντροπή σας υποκριτές φαρισαίοι» κατέληξε οργισμένος.

Οπως ήταν φυσικό ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το γάντι προς μεγάλη απογοήτευση του προεδρεύοντα Τάσου Κουράκη που απελπισμένος μονολόγησε «όλο σε μένα συμβαίνουν αυτά».

«Ανθρωπάκι είναι αυτός που μαζί με τον διπλανό του (σ.σ τον Μάκη Βορίδη) κατέθεταν ερωτήσεις για τα γερμανικά υποβρύχια μετά από εντολή του προέδρου του κόμματος τους με αντάλλαγμα την υπουργοποίηση τους» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός.