Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιμετρική

Ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (ΧΘ 205,15) και Εγλυκάδας (ΧΘ 212,6) θα εφαρμοστεί ως εξής:

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/06/18 θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

Ο εν λόγω αποκλεισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ΗΗΜ συντήρησης στις σήραγγες Γηροκομείου και Αγίας Βαρβάρας της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ΄ αντιστοιχία την επόμενη νύχτα της Τετάρτης 13/06/18 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/06/18.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή