Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας: Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Ν. Τεμπονέρα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο Τεμπονέρα την Τρίτη 9/1/2018 και ώρα 18.00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν Φόρο Τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.
«Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη ενάντια στην κρίση Αξιών και όχι μόνο, που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Ενάντια στη Βία, στην Τρομοκρατία, στη Βαρβαρότητα, στο Φασισμό, στην Ισοπέδωση των Κεκτημένων της Εργατικής Τάξης, στην Κατάργηση του Κοινωνικού Κράτους.
Ενάντια στην κατάργηση της Δημόσιας Παιδείας – Υγείας – Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο Αγωνιστής Καθηγητής πριν 27 χρόνια αψηφώντας τον κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα έπεσε νεκρός, πληρώνοντας με την ίδια του τη ζωή, υπερασπιζόμενος τις Αξίες και τα Ιδανικά του για ένα καλύτερο αύριο, για την Παιδεία, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, τη Συλλογικότητα, την Αλληλεγγύη.
Το Σθένος και η Αγωνιστικότητα του Νίκου Τεμπονέρα παραμένουν διαχρονικά φωτεινό Αγωνιστικό παράδειγμα και αντιτίθενται στην ισοπέδωση των Αξιών, των Κεκτημένων, στο Λαϊκισμό και στην εξαθλίωση που ταλανίζουν τη χώρα και τους πολίτες της.
ΖΕΙ – ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ
ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ