Πάτρα: Πλημμυρικά φαινόμενα σε Ρίο, Καστελλόκαμπο και Άγιο Βασίλειο

Από νωρίς το μεσημέρι οι καταρρακτώδεις βροχές δημιούργησαν προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας. Συγκεκριμένα, πλημμύρισε ο παραλιακός δρόμος στο Ρίο, και  στον Καστελλόκαμπο  υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Επίσης, από την βροχή πλημμύρισε η Παλαιά Εθνική Οδός στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Στο σημείο έχει σταλεί αποφρακτικό της ΔΕΥΑΠ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Αχαΐα.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ, αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις καθ' ολη την διάρκεια της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται στην Πάτρα να σημειωθεί νέα χιονόπτωση αργά το απόγευμα

Δρόμοι πλημμύρισαν και στη Μεσσάτιδα και στα Βραχνέικα, όπου και εκεί εστάλησαν αποφρακτικά για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Επίσης, πριν από λίγη ώρα έκλεισε ο δρόμος στην οδό Κοζάνης στον Προφήτη Ηλεία στην Ανθούπολη, από χώματα που έπεσαν. Επί τόπου βρίσκεται συνεργείο του Δήμου για τη διάνοιξη του δρόμου και περιπολικό της Αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.