2η αναβολή στην δίκη Αμβρόσιου για το "Φτύστε τους ομοφυλόφιλους"

Νεότερη Ενημέρωση 11.02

Για τις 23 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της έφεσης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, κατά της αθωωτικής απόφασης του Μητροπολίτη Αμβροσίου, για την φράση «φτύστε τους» κατά των ομοφυλόφιλων, σε άρθρο του.

Νεότερη Ενημέρωση 2018-11-14 09:10:48

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση στην υπόθεση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος έχει αθωωθεί πρωτόδικα την ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο, κατά των ομοφυλόφιλων, στην οποία εκτός των άλλων, καλούσε τους πιστούς να θέσουν στο περιθώριο τους ομοφυλόφιλους, χρησιμοποιώντας μάλιστα την φράση «Φτύστε τους».

Η δίκη έχει τον αριθμό 6 στο πινάκιο τουΤριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου.

Αρχική Ενημέρωση 2018-11-13 15:45:48

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου κάθεται σήμερα, εφόσον η υπόθεση εκδικαστεί και δεν αναβληθεί και πάλι, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με αφορμή την ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο, κατά των ομοφυλόφιλων, στην οποία εκτός των άλλων, καλούσε τους πιστούς να θέσουν στο περιθώριο τους ομοφυλόφιλους, χρησιμοποιώντας μάλιστα την φράση «Φτύστε τους».

Πρωτόδικα τον Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον είχε αθωώσει και σε αυτή την αθωωτική απόφαση είχε ασκηθεί η έφεση, από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.